Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, dışarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili mevki simultane insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Ayrıca çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olur.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, beniâdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında kapının kolaylıkla açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü karakol şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı yürekin berenarı nöbetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın Kapısı Fiyatları Sizin için yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Yapıda kâin insanoğluın emniyetliğini Yangın Merdiveni Kapısı sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

 60dk ve Yangın Kapısı 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın vakaları birokkalı yapıda en pıtrak önlaşılan ve ciddi tehlikelere tarz açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlamlanması lakinçlanır.

Report this wiki page